Nekega zimskega dne

Nekega zimskega dne - M. Christina Butler | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
M. Christina Butler
DIMENZIJA
5,30 MB
IME DATOTEKE
Nekega zimskega dne.pdf
ISBN
6494843950413

OPIS

Christine Butler. Igrajo: Ježek Bine - Nina Modrijan Miška Betka & jelenček Herman - Urška Kirn Lisica Liza - Marta Vrankar Medved Borut - Monika Jeglič Nekega zimskega dne začne Galip v Istanbulu iskati svojo izginulo ljubezen, sestrično in ženo Rüyo.

Bilo je dovolj suho, da se mama niti ni preobula, ampak je pozirala kar v visokih zimskih copatih z okosmateno podlogo. Tudi plašča ali bunde nima, ... Osnovna šola Vransko-Tabor "Vse ima korenine v spoštovanju: če spoštuješ sebe, spoštuješ druge, delo, okolje in naravo - drugi spoštujejo tebe. Bilo je nekega zimskega, dne, ki se ga na zavedni ravni ne spominjam, se pa ga zagotovo spominja moja mama, saj sem na to zimsko pravljico prišla na ta svet.

POVEZANE KNJIGE