Za vse boš plačal

Za vse boš plačal - Franjo Frančič | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Franjo Frančič
DIMENZIJA
6,81 MB
IME DATOTEKE
Za vse boš plačal.pdf
ISBN
8864425788577

OPIS

Tako, da socilasti znate lagati in zavajati čez vse meje. Kdo je že plačal zdravljenje za Krisa??? Dobri ljudje in ne ZZZS. Prav je, da se ceni delo.

V knjigi so zbrani intervjuji, eseji, članki, spominski zapisi, nekrologi in nekaj pesmi. II DANE ZAJC-ZA VSE BOŠ PLAČAL Knjiga je lepo ohranjena cena je 8€+poštnina Možno je Za vse boš plačal, se začne. Največ boš plačal za svoje rojstvo./Jata posmehljivih ptic te bo zasledovala/skoz življenje./Ob uri miru/in ob uri nemira/se bo spuščala na tvoje prsi./Terjala bo plačilo./In ti boš dajal in dajal./Ampak odrešitve ne bo nikoli./Ker ni nikjer odpuščanja./Nikjer ni odrešitve za človeka./V sebi nimaš ... Prav slednjo, Za vse boš plačal, so mnogi omenjali ob Zajčevi smrti.

POVEZANE KNJIGE