Oprostite, to je moja knjiga

Oprostite, to je moja knjiga - Lauren Child | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lauren Child
DIMENZIJA
8,93 MB
IME DATOTEKE
Oprostite, to je moja knjiga.pdf
ISBN
1600381427764

OPIS

Hah, to je moja zadnja prebrana knjiga in vtisov o njej imam … POLNO! Najprej uradni del knjige - roman je razdeljen na dva dela, ki obsegata 29 poglavij, spremljamo […] Zdaj je 3.30 zjutraj, nogo čutim kot mrtvo težo, v glavi se mi vrti od protibolečinskih tablet in povsem sem buden. Oprostite mi za izbruh, ampak to je namen socialnih omrežij, če vam teh podob ne prenesem potem ni resnično?? Dober občutek je izbruhniti, dati stvari ven iz sebe.

nekoga tko ima *ebeno dobar život." Chuck Palahniuk Slavica Squire svojim radom i životom inspirira ljude da ostvare svoje snove i postanu najbolja verzija sebe, žive sretno i postanu još uspješniji u svemu što rade te da se okruže ljubavlju. Oslobodite svoje potencijale koji su zarobljeni ... Konec koncev je vendarle samo knjiga … za nekatere povsem običajna, za nekatere zares posebna.

POVEZANE KNJIGE