Mačke in miš

Mačke in miš - James Patterson | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
James Patterson
DIMENZIJA
7,10 MB
IME DATOTEKE
Mačke in miš.pdf
ISBN
6716331626785

OPIS

Dva morilca – eden v Ameriki in drugi v Evropi – verjameta, da je Alex Cross edini enakovredni nasprotnik v njunih smrtonosnih igrah. Na prizorišču se najprej pojavi Gary Soneji in uprizori morilski pohod po železniških postajah Washingtona in New Yorka.Toda tokrat ni edini, ki pretresa svet. Na drugem koncu FBI-jev agent Thomas Pierce zasleduje brutalnega gospoda Smitha, ker naj bi ta umoril njegovo zaročenko. Morilec udari v Londonu … Parizu … V Evropi vlada preplah. Ko Alexa in njegovo družino doleti huda tragedija, pokličejo čudežnega detektiva Piercea, da bi pomagal pri preiskavi. Trupel je vedno več, Alexov in Pierceov primer pa se tako prepleteta, da ne vemo več, kdo je mačka in kdo miš.

Komentarji • 2. če želiš komentirati, se prijavi.

Pozornost vaše mačke mali plišasti miški je zagotovljena. Miška za igranje je narejena iz mehkega sivega pliša z malimi, črno izvezenimi gumbastimi očmi.

POVEZANE KNJIGE