Kamen vsevid

Kamen vsevid - Holly Black, Tony DiTerlizzi | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Holly Black, Tony DiTerlizzi
DIMENZIJA
10,59 MB
IME DATOTEKE
Kamen vsevid.pdf
ISBN
3471454345020

OPIS

Pepa ima tudi veliko prijateljev: ovčko Oljo, psa Petra in zajkljo Zinko. Diterlizzi, T.: zbirka KNJIGA O ŠKRATIH (Kamen Vsevid, Lucijina skrivnost…) Dahl, R.: ČAROBNI PRST ali ŽIRAFA IN PELI IN JAZ ali GRIMOZANSKI KROKODIL Kokalj, T.: ŠKRIPAJOČA NOČNA OMARICA Hänel, W.: PRIHAJA ANA NAS, ANA NAS SE MAŠČUJE, ROMEO LJUBI JULIJO, MIJA Z MORJA, POTOVANJE Z BABICO, PSA PA ŽE NE! … Popisala sta jih v petih knjigah, od katerih sta Knjiga o škratih in Kamen vsevid zdaj na voljo slovenskim bralcem. Naslov, ki avtorju ni bil všeč Do najlepših Košutovih pesmi pa bo bralcem kažipot pokazala Križada, ki jo je ilustriral Marjan Manček. Pot miru, prijateljstva in ustvarjalnosti - Vas Drežnica se nahaja pod previsnimi stenami veličastnega Krna, v bližini Kobarida, na levem bregu reke Soče.

Otrokom se posveti, da Vodnik ni le plod domišljije njihovega strica, pač pa ključ do vseh čarobitij, ki jih srečajo, in ponuja neverjetno moč tistemu, ki razume ... Pujsa Pepa živi z mlajšim bratcem, mamo pujso in očijem pujsom. Včasih prideta na obisk babi pujsa in dedi pujs.

POVEZANE KNJIGE