Jože Karlovšek

Jože Karlovšek - Nace Šumi | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nace Šumi
DIMENZIJA
7,72 MB
IME DATOTEKE
Jože Karlovšek.pdf
ISBN
5448777396849

OPIS

Bil je častilec slovenske lepote in vsega slovenskega, med drugim pa tudi ustanovitelj tovarne Dekor v ljubljanski Šiški. Karlovšek trdi, da ni ponarejal računov, ampak so to počeli drugi. »Jože in Gregor sta si privoščila marsikaj,« trdi Karlovšek in dodaja, da ga je Jože Verstovšek na koncu še ogoljufal za 250.000 evrov, v zvezi s tem pa naj bi v Ljubljani potekal predkazenski postopek. Šmarjeta - Iz šmarješke doline izhaja kar nekaj znamenitih rojakov, med njimi tudi Jože Karlovšek (1900-1963), raziskovalec stare slovenske ljudske umetnosti, umetnik, pisec strokovnih knjig in učbenikov, pedagog, gradbenik ter inovator..

Katarina Karlovšek je nad njim navdušena: »Neverjetno je, koliko je ustvaril v svojem kratkem življenju. Emka.si vam nudi največjo ponudbo knjig na slovenskem spletu ter zanimivo ponudbo v ostalih oddelkih za dom in pisarno. Zagotavljamo hitro in zanesljivo dobavo do vašega doma ter številne možnosti plačila naročenega blaga.

POVEZANE KNJIGE