Vohuni

Vohuni - Michael Frayn | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michael Frayn
DIMENZIJA
4,64 MB
IME DATOTEKE
Vohuni.pdf
ISBN
8685041128780

OPIS

Bere se kot del zgodbe o tajnem agentu Jamesu Bondu ali poročilo z vrha hladne vojne med ZDA in takratno Sovjetsko zvezo, toda zgodilo se je v letu ... Za kom vohuni Jelena Karleuša? Sarajevo, 24.10.2012, 6:30 | Posodobljeno pred 8 leti. PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min.

Včeraj zvečer je Slovenska obveščevalna agencija priredila dogodek z oznako tajnosti... Tako TikTok vohuni za uporabniki iPhonov 1 28.06.2020 14:16 Apple z novim operacijskim sistemom iOS 14 odpravlja težavo, ko lahko aplikacije na skrivaj dostopajo do odložišča (okence, kjer uporabniki vpisujejo sporočila) na uporabnikovih napravah. Kljub uspešni vohunski karieri se neustrašna mlada mamica Marrisa odloči upokojiti in posvetiti družini. Spy Kids, 2001, Otroci tajnih agentov morajo svoje starše rešiti pred nevarnostjo. Ruska obveščevalna agencija ter kitajski vohuni stojijo za lanskoletnim hekerskim napadom na Evropsko agencijo za zdravila (Ema), današnje poročanje nizozemskega časnika De Volkskrant, ki se sklicuje na vire blizu preiskave, povzema Reuters. Ema, ki ima sedež v Amsterdamu, je decembra lani ... Vohuni - S spletnimi naslovi in namigi za nadaljnje raziskovanje Knjiga mlade bralce popelje v skrivnostni svet, v katerem nihče ni ta, za kogar se izdaja, in v katerem nihče ne ve, komu zaupati.

POVEZANE KNJIGE