V pajkovi mreži

V pajkovi mreži - James Patterson | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
James Patterson
DIMENZIJA
4,92 MB
IME DATOTEKE
V pajkovi mreži.pdf
ISBN
7697276580073

OPIS

Zgodba spremlja novinarja Mikaela Blomkvista in mlado hekerko Lisbeth Salander, ki preiskujeta več desetletij staro izginotje dekleta, ob tem pa naletita na serijo nepojasnjenih umorov. pajkova mreža prevod v slovarju slovenščina - italijanščina na Glosbe, online slovar, brezplačno. Brskanje milions besede in besedne zveze v vseh jezikih. Luknja v pajkovi mreži! Radio 1 priporoča | 28.

Če jim to ne bi bilo dovolj, bi skočil v zrak ... Ponudbo je sprejel in leta 2015 je izšla četrta knjiga v zbirki - Dekle v pajkovi mreži. Peta knjiga, Dekle, ki je iskalo pravico, je izšla dve leti kasneje, leta 2017, še dve pa je pisatelj potrebovala, da je napisal zadnjo knjigo iz serije. Ostale knjige iz serije Millennium najdete tukaj. V Pajkovi Mreži.

POVEZANE KNJIGE