Tam, kjer kesude cveto

Tam, kjer kesude cveto - Marija Sreš | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marija Sreš
DIMENZIJA
3,62 MB
IME DATOTEKE
Tam, kjer kesude cveto.pdf
ISBN
3343902663290

OPIS

Za svojo prvo zbirko zgodb o življenju in razmerah staroselk v gudžaratščini Girasma ek Dungri (Tam, kjer kesude cveto), ki jo je izdala leta 1994, je prejela nagrado vladne Gudžaratske akademije literature in umetnosti (Gujarat Sahitya Akademi). TAM, KJER KESUDE CVETO: Stanič Ive.a. V ČIGAVEM IMENU: Stanonik Marija: ODPUŠČAM IN PROSIM ODPUŠČANJA: Stanonik Marija: STARE SLOVENSKE MOLITVE: Stanonik Tončka: LUČKA NA KLEKLJARSKIH POČITNICAH: Stanovnik Justin: SLOVENSKA SPRAVA: Stein Edith: OD KONČNEGA K VEČNEMU: Steinbeck John: MESEC JE ZAŠEL: Steiner Johannes: TEREZIJA NEUMANN ... Očarala me je s karizmatičnim nastopom na Ježici in to me je nagovorilo, da sem začela brati njeno Tam, kjer kesude cveto.

Tam, kjer encijan plav, ves prešerno bahav nežno vabi. V to dolino zeleno me vleče tako kot v nobeno, v njej avrikelj prijazno pozdravlja me s srajčko rumeno.

POVEZANE KNJIGE