Soba za paniko

Soba za paniko - Mitja Reichenberg, Dušan Rutar | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mitja Reichenberg, Dušan Rutar
DIMENZIJA
11,75 MB
IME DATOTEKE
Soba za paniko.pdf
ISBN
9146541628300

OPIS

V tej knjigi s krovnim naslovom Soba za paniko sta se avtorja Dušan Rutar in Mitja Reichenberg v povezavi z zadnjim filmom Davida Fincherja lotila obravnavanja vsak svoje teme: Rutar se je povezavi s filmom posvetil predvsem filozofiji in psihoanalizi drugega, Reichenberg pa se je v povezavi z glasbeno partituro Howarda Shorea za film Soba za paniko ukvarjal predvsem z analizo filmskega zvoka kot takega.

Kako odgovorna bi morala biti politika, ko se odloči, da bo, ko je to seveda nujno, med državljane zasejala občutek nelagodja? Zelo. Kako tega ne narediti, sta pokazala dva primera ... Soba za paniko stane 150 tisoč evrov, stoji pa lahko nad ali pod zemljo oziroma je vgrajena v hišo.

soba za paniko. soba za paniko . zavrnik bratko.

POVEZANE KNJIGE