Pravljice

Pravljice Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
8,7 MB
IME DATOTEKE
Pravljice.pdf
ISBN
4875822093880

OPIS

Knjiga pravljic, ki jo imate v rokah, je v ne tako ugledni različici prvič izšla leta 1965. Njena avtorica Kristina Brenkova je takrat zapisala, da »prinaša bralcem droban izbor iz neizmerno bogate zakladnice ljudskih pravljic s celega sveta«. Izbrala in prevedla je take, ki izžarevajo »dobro misel in vero v mogočne sile človeškega duha«. Nekatere morda poznamo, druge pa čakajo, da jih odkrijemo.S knjigo zgodb z imenitnimi ilustracijami Ančke Gošnik Godec se ob stoti obletnici rojstva Kristine Brenkove poklanjamo dami slovenske otroške literature, katere delo je in bo plemenitilo otroštvo neštetih generacij otrok.

Vseh 57 dimnikov. Kam so izginili Zakajčki in Zakajčice.

Terapevtske pravljice (Timmy KIDS TV): Prstki (Teme: sodelovanje, sprejemanje drugačnosti, prijateljstvo ... Podjetje Pikapoka d.o.o. je veriga uspešnih otroških prodajaln Pikapolonica, kjer najdete prav vse za vašega malčka.

POVEZANE KNJIGE