P. S. Ljubim te

P. S. Ljubim te - Cecelia Ahern | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cecelia Ahern
DIMENZIJA
6,29 MB
IME DATOTEKE
P. S. Ljubim te.pdf
ISBN
3762251294751

OPIS

Ganljiva klasična uspešnica avtorice Cecelie Ahern, ki je bila prodana v milijonski nakladi in poustvarjena na filmu. Veliko ljudi vse življenje čaka, da bi spoznali svojo dušo dvojčico. A ne Holly in Gerry. Všeč sta si že od otroštva in njuni prijatelji si enega brez drugega ne bi znali predstavljati. Dokler se ne zgodi nepredstavljivo. Gerry pri dobrih tridesetih umre in Holly je povsem na tleh. A Gerry ji je pred smrtjo napisal vrsto pisem, po eno za vsak mesec po njegovi smrti. Pisma pomagajo Holly, da si ustvari novo življenje, in vsako je podpisano s P. S. Ljubim te.Holly postopoma odpira pisma, v katerih jo ljubljeni moški uči in spodbuja, da gre življenje naprej. Ob pomoči prijateljev in ljubeče družine se Holly znova lahko smeji, pleše, poje in najde nove izzive – morda celo novo ljubezen?

16. marec 2008 ob 08:51 ... http:// Cetvrtak - 03.11.2011.

To je zgodba o ljubezni, izgubi in upanju, ki je v knjižni obliki zaživela leta 2004 in postala prodajna uspešnica, velikanski uspeh pa je nato doživela tudi v filmski priredbi, saj je ob precej pičlem proračunu, 27 milijonov evrov, v blagajne prinesla kar 142 milijonov. P.S. ljubim te! u50446 oila no sm se odločla d bom pisla še eno zgodbico se mi zdi da je tud en film s takim naslovom ma ne bo zgodba nit malo podobna filmi (če ta sploh res obstaja) tko da pliss berte, komntirite in ne mi fejkat... Pred nekaj dnevi je izšlo knjižno nadaljevanje uspešnice P.S.

POVEZANE KNJIGE