Najboljše stvari v življenju so zastonj

Najboljše stvari v življenju so zastonj - Jan J. de Vries, Samo Rugelj, Renate Štrucl | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jan J. de Vries, Samo Rugelj, Renate Štrucl
DIMENZIJA
8,54 MB
IME DATOTEKE
Najboljše stvari v življenju so zastonj.pdf
ISBN
1535663931418

OPIS

Kartice Feliks so poleg Premiere drugi medij, ki nastajajo v našem podjetju. Ob nedavni petletnici njihovega obstoja je v knjižni zbirki Premiera ob pomoči, ki jo je prispeval nizozemski zbiratelj brezplačnih kartic Jan J. de Vries, nastala knjiga, ki ta popularni brezplačni medij natančno opisuje. Tako imate v prvem delu predstavljeno zgodovino in pojavne oblike brezplačnih kartic po vsem svetu. V drugem delu knjige je predstavljena zgodovina kartic Feliks in način njihovega delovanja, v najobsežnejšem tretjem delu pa je kataloški pregled vseh dosedanjih kartic Feliks. Glede na to, da je knjiga tiskana v barvah, lahko tu vidite, kakšne brezplačne kartice so po Sloveniji krožile v zadnjih petih letih. V zadnjem delu je predstavljena še revija Premiera, njeni začetki in njeno stanje ob začetku njenega četrtega koledarskega leta izhajanja.

Smo tisto, kar delamo večkrat. Odličnost torej ni dejanje, Najboljše stvari v življenju so zastonj.

Davor Hošnjak je privatni bančnik, ki je že pred 16 leti pričel z delom v NLB. Dolgoletne izkušnje je najprej pridobil v poslovalnicah v centru Ljubljane, kjer je pričel z delom bančnega svetovalca.

POVEZANE KNJIGE