Lov na kovanec

Lov na kovanec - Michael Connelly | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michael Connelly
DIMENZIJA
10,54 MB
IME DATOTEKE
Lov na kovanec.pdf
ISBN
5969179042218

OPIS

uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? Serija zgodovina na kovancih, srebro 333/1000, 31 mm, 17g, nominala 10€ , uradno pakiranje, naklada le 8.500 kovancev.

Taka puška tudi ni nič slabša, če je že 500 šusov čez spustila. Glede na to, da nas bo, kot kaže, tudi za velikonočni konec tedna razvajalo toplo in sončno vreme, se lahko odpravimo na vrt pred hišo ter po njegovih kotičkih poskrijemo pirhe, ki jih morajo otroci nato poiskati. Seveda jim lahko lov na pirhe pripravimo tudi v stanovanju, tam ni nič manj zanimivih skritih kotičkov. Kovanec, ki nosi ime"Double Eagle" oziroma Dvojni orel, če bi ime prevedli v slovenščino, je bil izdanleta 1850in je imel nominalno vrednost 20 dolarjev.Kot vsi kovanci tistega časa je svojo vrednost predstavljal s svojo težo v zlatu.

POVEZANE KNJIGE