Kuštravi Slave z mlekarske pristave

Kuštravi Slave z mlekarske pristave - Lyney Dodd | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lyney Dodd
DIMENZIJA
7,42 MB
IME DATOTEKE
Kuštravi Slave z mlekarske pristave.pdf
ISBN
2781710450732

OPIS

marca 2013.Med nominiranci najdemo kar osem avtorjev, katerih knjige smo ali bomo izdali pri založbi Miš. Vzporedno z rednimi oz. honorarnimi zaposlitvami pa ustvarjala na področju poezije in dramatike, dokaj redno tudi objavljala: v revijalnem tisku za otroke pesmi in dramske prizore, v Dramski knjižnici ZKOS dva dramska teksta za amaterske odre, pri založbi Tuma pa realizirala zamisel o novi dramski zbirki Primadona - zbirki tekstov s ... (2004), pri založbi Miš zbirko ugank Ugibanke male, oblečene v šale (2005) in dve prevedeni otroški slikanici: Moja sestra Zala in Kuštravi Slave z Mlekarske pristave, pri založbi Genija pa zbirko kratkih dramskih tekstov za otroke Dobro jutro, lutke (2007). (2004), pri založbi Miš zbirko ugank Ugibanke male, oblečene v šale (2005) in dve prevedeni otroški slikanici: Moja sestra Zala in Kuštravi Slave z Mlekarske pristave, pri založbi Genija pa zbirko kratkih dramskih tekstov Dobro jutro, lutke (2007). http://www.mklj.si/images/dokumenti/splosno/nase_knjiznice/pionirska/prirocniki/SEZNAM_2006.pdf Veliko uporabnih podatkov o tem, kaj se v našem okolju dogaja z novim koronavirusom, pa prinaša spletna stran sledilnik za covid-19.

pa se zahvali kuštravi slave: Vzporedno z rednimi oz. honorarnimi zaposlitvami ustvarjala na področju poezije in dramatike, tudi za otroke.

POVEZANE KNJIGE