Dobiti žensko

Dobiti žensko - Lazslo Darvasi | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lazslo Darvasi
DIMENZIJA
3,81 MB
IME DATOTEKE
Dobiti žensko.pdf
ISBN
9675366804021

OPIS

januar 2014 (Foto: Jupiterimages) Za moške (in ženske), fante (in punce) V življenju le malokrat srečamo človeka, ki nam življenje obrne na glavo in ukrade srce. To je sicer naravnost fantastično, če so občutki obojestranski, po drugi strani pa utegne biti pogubno, če ... Ni vsak rojen romantik.

Gre za besedno nanizanko sedemnajstih med seboj povezanih vojnih zgodb, nekakšno fiktivno kroniko človeške norosti, obsedenosti, krutosti in dobičkarstva, ki ga povzroča vojna. V romanu Dobiti žensko nam postreže z mozaikom ženskih portretov. Predstavljena je besedna nanizanka sedemnajstih, med seboj povezanih vojnih zgodb, nekakšna fiktivna kronika človeške norosti, obsedenosti, krutosti in vojnega dobičkarstva v času zadnje vojne v Bosni. V priročniku Kako dobiti vsako žensko te bomo naučili teh osnovnih zapovedi.

POVEZANE KNJIGE