Da Vincijeva šifra

Da Vincijeva šifra - Dan Brown | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dan Brown
DIMENZIJA
7,87 MB
IME DATOTEKE
Da Vincijeva šifra.pdf
ISBN
2456746111855

OPIS

Založba: Mladinska knjiga ... Da Vincijeva šifra, sicer dobra protiutež krščanskemu fundamentalizmu, ki ljudi straši z neizogibnim Koncem sveta, obvezno Evangelizacijo in nujno Odrešitvijo, je v resnici tipični ženski roman - roman o osvobajanju in osveščanju ženske.Zgodba Da Vincijeve šifre je tipična, tako rekoč arhetipska zgodba ženskih romanov: ženska, ujetnica patriarhata, na začetku vedno trpi, potem ... Da Vincijeva šifra (The Da Vinci Code) knjiga avtorja/ice Dan Brown. Dobiš jo na Book Depository.

Izgubljeni simbol (The Lost Symbol) bo v angleščini izšel 15. septembra, pri nas pa naj bi bil na voljo v začetku prihodnjega leta. Da Vincijeva šifra se je iz zanimivega romana že davno prelevila v večmiljonsko industrijo za celo množico ljudi.

POVEZANE KNJIGE