Američan v Evropi

Američan v Evropi - Mark Twain | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mark Twain
DIMENZIJA
12,88 MB
IME DATOTEKE
Američan v Evropi.pdf
ISBN
2690104348898

OPIS

V Združenih državah pa se institucija uteleša v univerzitetnem sistemu, s katerim upravljajo postarani administratorji in redni člani oddelkov, ki promovirajo surovo ... Neil, ki ga igra Ben Affleck, je Američan, ki v Evropi spozna Marino (Olga Kurylenko), ločenko z 10-letno hčerko. Odpelje ju v Ameriko, nekam v ruralno Oklahomo, toda tako kot se Marina slabo vklaplja v Neilov svet, se Neil slabo vklaplja v Marininega. Novinec v vrstah Barcelone Sergino Dest je spregovoril o "navdušenju", ki vlada okoli ameriške nogometne reprezentance, saj je ta v zadnjih letih dobila nekaj res izjemnih posameznikov.

foto: Ramón. Ameriškega pisatelja in umetnostnega zgodovinarja Noaha Charneya je v Slovenijo pripeljalo potovanje po Evropi, ki si ga Američani tradicionalno privoščijo vsaj enkrat v življenju.

POVEZANE KNJIGE