Afganistan, kamor se Bog pride le zjokat

Afganistan, kamor se Bog pride le zjokat - Siba Shakib | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Siba Shakib
DIMENZIJA
11,37 MB
IME DATOTEKE
Afganistan, kamor se Bog pride le zjokat.pdf
ISBN
8501600315384

OPIS

Udo Jürgens ‎- Udo '71. AFGANISTAN, KAMOR SE BOG PRIDE LE ZJOKAT- SIBA SHAKIB. Objavil/a mike 1968, dne 2016-06-14 ob 06:36:47 Deli naprej Knjiga, ki ti lahko zelo veliko pove o deželi, kjer že več kot 30 let ni miru, kjer so najprej Rusi (takrat že Sovjetska zveza) leta 1979 poskušali »delati red«, v novem tisočletju pa tudi Američani.

oktober 2020. ... Afganistan, kamor se Bog pride le zjokati je zgodba o izjemnem pogumu, človeški dobroti, ženskem prijateljstvu, odporu in ljubezni, pa tudi zgodba o ponosni, pogumni in čudoviti ženski, ki si nenehno prizadeva za boljše življenje, v katerem bi njeni otroci lahko zaživeli brez lakote in strahu. Afganistan, kamor se Bog pride le zjokat Pisateljica, režiserka in politična aktivistka, ki je odraščala v Iranu, v tem romanu, ki ga lahko berete v najmanj sedemindvajsetih jezikih, pripoveduje o življenju v nemirnem Afganistanu od konca sedemdesetih let pa praktično do sedaj. Če smo letos že lahko brali knjigi iz zadnja leta politično vedno izzivalnega Afganistana (Afganistan, kamor se Bog pride le zjokat in Knjigarnar iz Kabula), ki sta v ospredje postavili dramatični položaj Afganistank, ki morajo, kakor vejo in znajo, preživeti v komajda znosnem patriarhatu, potem so v Te-ku za zmajem etnološke podrobnosti ... Roman Afganistan, kamor se Bog pride le zjokat je zgodba o Širin-Gol, o norosti , ki jo sleherni dan živijo afganistanske ženske, moški in otroci. Ganljiva zgodba o ponosnih in pogumnih Afgankah in njihovi borbi za boljše življenje, o vzdržljivosti in nemoči, pa tudi o človeški dobroti in ženskem prijateljstvu.

POVEZANE KNJIGE