Zgodbe z juga

Zgodbe z juga Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
5,42 MB
IME DATOTEKE
Zgodbe z juga.pdf
ISBN
1211205527596

OPIS

"Kako v nekaj vrst zložiti vse odtenke južnjaške melanholije, ki je severnjaški bralec, navajen razposajenih in brezskrbnih poletij na toplem in zlatem jugu, ni poznal? Kako ... ČE VZAMETE VSAJ TRI KNJIGE IN PLAČATE NA TRR ALI Z GOTOVINO JE POŠTNINA B R E Z P L A Č N A (razen kadar je posebno označeno da poštnino plača kupec ) LOK - KFV Podrobni podatki Avtor - oseba London, Jack, 1876-1916 Naslov Zgodbe s severa in juga / Jack London ; [poslovenila Tatjana Srebot] Vrsta gradiva kratka proza ; leposlovje za ... Zbirko kratkih zgodb z izvirnim naslovom Južno od juga je Charles Bukowski, poet ameriških beznic in obcestnih jarkov, napisal v svojem zgodnjem obdobju, ko je na vrhuncu moči pisateljske imaginacije ustvaril svoje najboljše in najbolj utrgane kratke zgodbe.Knjiga, ki velja za eno njegovih najboljših zbirk kratke proze, je izšla leta 1973, kar pojasnjuje vsebinsko drznost, celo bizarnost ... Prijavite se v vaš račun. Spoznaj nekoga za avanturo, zmenek ali kaj resnejšega.

Kaj me pri njemu najbolj fascinira, je kak je ziher pri strelih od dalec, vedno na pravem mestu in zoge ponavadi prime in ne zbija. Pa sramota od Keka da klice Rozmana in ne Juga V središču naše zgodbe je še naprej 50-letni Siniša Marinković, slikopleskar iz Bosne in Hercegovine, ki ga je v Slovenijo kot tisoče drugih delavcev z juga prineslo iskanje dela.

POVEZANE KNJIGE