Zgodbe iz Indije: antologija sodobne indijske kratke proze

Zgodbe iz Indije: antologija sodobne indijske kratke proze Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
12,47 MB
IME DATOTEKE
Zgodbe iz Indije: antologija sodobne indijske kratke proze.pdf
ISBN
2493118454048

OPIS

Zbirka prinaša devetnajst kratkih zgodb, ki so bile napisane v štirinajst... Domov > Vse knjige > Leposlovje > Kratka proza > Zgodbe iz Indije: antologija sodobne indijske kratke proze Zgodbe iz Indije: antologija sodobne indijske kratke proze. Ta knjiga pri nas ni v prodaji! Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla.

Ptičji češnjev otok in druge afriške pravljice Jutri je predaleč: sodobne afriške zgodbe Začetek ... Kratke zgodbe, zbrane v knjigi z naslovom ene od njih, Še zadnja zgodba in konec, so izbor Keretovih zgodb iz treh del in sicer The bus driver who wanted to be God, The Nimrod flip-out in The girl on the fridge. Variante avtorjevega imena: Kraigher-Žaucer, Maja; Žaucer, Maja Kraigher-; Žaucer, Maja ZGODBE iz Afrike: ZGODBE iz Afrike ; 2006 : 1/1: 6093: ZGODBE iz Egipta: ZGODBE iz Egipta ; izbor sodobne egiptovske novele in črtice : 1986 : 1/1: 22692: ZGODBE iz Flandrije: ZGODBE iz Flandrije ; 2008 : 1/1: 21787: ZGODBE iz Indije: ZGODBE iz Indije ; 2005 : 1/1: 23329: ZGODBE iz Kitajske in s Tajvana: ZGODBE iz Kitajske in s Tajvana ; 2009 ... Založnik o knjigi. Knjiga Morfij in druge zgodbe prinaša izbor najboljše kratke proze Mihaila Bulgakova (1891- 1940), slovenskim bralcem najbolj znanega po romanu iz svojega poznega ustvarjalnega obdobja, Mojstru in Margareti.

POVEZANE KNJIGE