Zapisovalec grehov

Zapisovalec grehov - Tamara Deu | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tamara Deu
DIMENZIJA
5,4 MB
IME DATOTEKE
Zapisovalec grehov.pdf
ISBN
9375628390510

OPIS

V hitro spreminjajočem se svetu je povezanost v večini podjetij popolnoma spremenila delovna okolja. Globalizacija je imela velik vpliv na zasnovo delovnega mesta. Pri Društvu Apokalipsa so izšle štiri knjižne novosti: v zbirki Haiku ponatis pesniškega prvenca Muši, muši letošnjega Prešernovega nagrajenca Milana Dekleve, zbirka Apokalipsa je bogatejša za roman poljske pisateljice Olge Tokarczuk z naslovom Dnevna hiša, nočna hiša, knjižni prvenec Zapisovalec grehov: Diagnoza stanja v zbirki Aurora je napisala Tamara Deu, v zbirki Aut pa je ... Preiskave zaradi starih grehov Godniča in Jakliča? Po spektakularni preiskavi v Luki Koper so slovenski kriminalisti nadaljevali svoj »pohod« še po prestolnici.

V šestem stoletju je papež Gregor Veliki na podlagi tega oblikoval seznam sedmih glavnih grehov, ki ga še danes uči katekizem: napuh, lakomnost, Več; V religioznem kontekstu je greh prekršek proti božji postavi. Vsaka kultura ima svojo interpretacijo, kaj pomeni storiti greh.

POVEZANE KNJIGE