Surovost stvarnega

Surovost stvarnega - Francis Bacon, David Sylvester | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Francis Bacon, David Sylvester
DIMENZIJA
4,91 MB
IME DATOTEKE
Surovost stvarnega.pdf
ISBN
9684363476215

OPIS

O pomenu Baconovega slikarstva in njegove sence, ki je prisotna tudi v slovenskem prostoru, bosta spregovorili avtorica in Tanja Grosman. Je avtorica spremne besede v Surovost stvarnega, Intervjuji s Francisom Baconom, Študentska založba, Ljubljana 2005. O pomenu Baconovega slikarstva in njegove sence, ki je prisotna tudi v slovenskem prostoru, sta spregovorili avtorica in Tanja Grosman. 5 Magazines from STANKAHRASTELJ.SI found on Yumpu.com - Read for FREE su=bacon, francis, 1909-1992 SIKVEL Virtualna knjižnica COBISS+.

Med njenimi prevodi leposlovja in humanistike so Frida Kahlo Malke Drucker (Študentska založba 2002), Anatomija kritištva Northropa Frya (Literatura 2004), Surovost stvarnega. Igor Senčar, Boris Pleskovič, Rajko Pirnat, Janez Kranjc, Frane Adam, Peter Volasko, Bojan Žalec, Brane Senegačnik, Jernej Videtič. Prijava × Prijava ni bila ... Je avtorica spremne besede v Surovost stvarnega, Intervjuji s Francisom Baconom, Študentska založba, Ljubljana 2005.

POVEZANE KNJIGE