S.O.N.E.T.I.

S.O.N.E.T.I. - Martin Marion | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Martin Marion
DIMENZIJA
8,8 MB
IME DATOTEKE
S.O.N.E.T.I..pdf
ISBN
1620131922667

OPIS

Cikel 100 sonetov je orjaško delo. Napolniti vse te vrstice, 14 v vsakem sonetu, 1400 skupaj je naloga za orjaka, Herkulesa v poeziji. Da je avtor to zmogel, mu gre vsa hvala.»Sonet se piše, ko se mora«, pravi avtor in kajpak ima prav. Drugi del podobnega stavka pa bi se glasil, da je sonet napisan, ko je čaša do vrha polna, ko se zapeni v njej vonj po polnem in popolnem. Čustvo, misel, zgodba, doživetje ali odkritje naj bi bilo tako silno in tvorno, da napolni vseh štirinajst vrstic, da se jambi zleknejo v svoje jame in stvarnik že z razdalje reče: več se ne da storiti. Kje je ta zgornja meja, ve vsak sam, mora jo poskušati prebiti, dvigniti za drobno mahovo zrno, če se da – in zmeraj je mogoče verz poglobiti, polepšati, poistovetiti z idealnim. (Tone Pavček)

Crumbling. ᴀ в с ᴅ ᴇ ғ ɢ н ɪ ᴊ ᴋ ʟ м ɴ o ᴘ ʀ ǫ s т ᴜ v ᴡ x ʏ ᴢ. ᑫᗯᕮᖇTYᑌIOᑭᗩᔕᗪᖴGᕼᒍKᒪᘔ᙭ᑕᐯᗷᑎᗰ. t.left,t.width),o=s&&n;return o?(e=this._getDragVerticalDirection(),i=this._getDragHorizontalDirection (),s.height=n.outerHeight()),o=n.offset(),s.left=o.left,s.top=o.top);if(this.options.custom&&this.options.custom.refreshContainers)this.options.custom.refreshContainers.call(this);else for(i... ●▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬● 𝕍 𝕆 𝕊 𝕀 𝕃 𝕃 𝕌 𝕄 𝕀 ℕ 𝔸 𝕋 𝕀 ●▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬● © 𝐓𝐡𝐢𝐬 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐢𝐥𝐞 𝐢𝐬 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐜𝐭𝐞𝐝 𝐛𝐲 𝐜𝐨𝐩𝐲𝐫𝐢𝐠𝐡𝐭.

24#TwitchAffiliate en https://t.co/cqBbf64lEW Juliette Leblanc en @infamesRP Merryweather— Infames Content Creator —. barcelona gyal... Пропустить. Hello again.

POVEZANE KNJIGE