Razprave o Leonardu

Razprave o Leonardu - Andrej Detela, ... [et al.] | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrej Detela, ... [et al.]
DIMENZIJA
12,21 MB
IME DATOTEKE
Razprave o Leonardu.pdf
ISBN
2030866242659

OPIS

Uršič et al., Razprave o Leonardu Studia humanitatis, Ljubljana, 2005 (urednica in jezikovni pregled) M. Vovelle, Ideologije in mentalitete Studia humanitatis, Ljubljana, 2004 (urednica in jezikovni pregled) ... Njegova študija o svetlobi in senci govori, da stvari niso sestavljene iz obrob, ampak so tridimenzionalna telesa.

Vsebinsko in stilsko zelo raznolika besedila se dotikajo različnih polj Leonardovega delovanja - slikarstva, teorije slikarstva, znanosti in ... Več kot samo papirnica in prodajalna šolskih potrebščin - v Leonardu verjamemo v našo skrbno izbrano ponudbo kvalitetnih in inovativnih izdelkov že 30 let. Natalija Šeruga Golob je sodobna slovenska slikarka, ki je diplomirala in tudi magistrirala iz slikarstva na Akademiji za likovno umetnost v Ljubljani. Raziskuje pradavno in večno v vizualnem ustvarjanju.

POVEZANE KNJIGE