Naravni roman

Naravni roman - Georgi Gospodinov | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Georgi Gospodinov
DIMENZIJA
12,11 MB
IME DATOTEKE
Naravni roman.pdf
ISBN
1799056171872

OPIS

V njem nastopa množica književnih oseb, značaj osrednje pa se razvija v samem dogajanju romana. V romanu odsevajo medčloveški odnosi in družbene razsežnosti časa ter kraja dogajanja. [email protected] Spletna trgovina Naravni.si Copyright © 2019 Trgovina in posredništvo, Zvonko Teraž s.p., Ribniki 78, 8290 Sevnica - Vse pravice pridržane | Vsi podatki v zvezi z zdravjem in boljšim počutjem na teh straneh so zgolj informativne narave in ne nadomeščajo zdravnikovega strokovnega mnenja. V oddaji bo v ospredju odlomek iz njegovega romanesknega prvenca z naslovom Naravni roman, ki se začne z zgodbo o protagonistu, čigar življenje se z ločitvijo od žene sesuje kot hišica iz kart.

Krajinski park Golte leži na samem vhodu v Zgornjo Savinjsko dolino. Ta markantna kraška planota zaradi svoje geološke sestave skriva mnoge naravne znamenitosti.

POVEZANE KNJIGE