Babe ne tarnajo

Babe ne tarnajo - Rachel Naomi Remen | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rachel Naomi Remen
DIMENZIJA
3,33 MB
IME DATOTEKE
Babe ne tarnajo.pdf
ISBN
5904448639927

OPIS

Takrat se je potem prevesilo in nam je šlo nekaj časa zelo dobro. Sledile so knjige Divji moški, Zgodbe ob kuhinjski mizi, Blagoslovi starega očeta, Babe ne tarnajo in druge.

2-13. Babe ne tarnajo je zabaven in poglobljen priročnik za babe in tiste ki to še bodo prežet s humorjem strastjo in z odličnimi nasveti Še pomisliti ne smete da bi se starali brez njega! - Rachel Naomi Remen avtorica knjig Zgodbe ob kuhinjski mizi in Blagoslovi starega očeta Pionirska zgodnja dela Jean O ženskah, ki ne tarnajo, marveč se učijo iz izkušenj, izbirajo pot srca, govorijo resnico, se ne sprenevedajo ter prispevajo k oblikovanju boljšega sveta. Babe ne tarnajo je zabaven in poglobljen priročnik za babe in tiste, ki to še bodo, prežet s humorjem, strastjo in z odličnimi nasveti. Še pomisliti ne smete, da bi se starali brez njega! Pionirska zgodnja dela Jean Shinoda Bolen - najbolj še Boginje v vsaki ženski - so celotni generaciji žensk pomagala prepoznati lastne sposobnosti in ... Babe ne tarnajo je zabaven in poglobljen priročnik za babe in tiste, ki to še bodo, prežet s humorjem, strastjo in z odličnimi nasveti.

POVEZANE KNJIGE