Zvezdogelca

Zvezdogelca - Nataša Vertelj | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

Nataša Vertelj
Zvezdogelca.pdf

Deklica Lira je pogosto sama, nadvse si želi nekoga, s komer bi se pogovarjala. Zvečer skozi okno opazuje zvezde, želi si, da bi imela eno drobceno zvezdico samo zase.Zvezdogelca je navihana in radoživa majhna zvezdica, ki jo vse zanima. Rada se potepa. Rada raziskuje. In rada pripoveduje svoje zvezdnate zgodbe.Nekega čarobnega večera, ko je Zvezdogelci komet podstavil nogo, je zvezdica pristala v Lirini sobi. Postaneta pravi prijateljici, skupaj raziskujeta vesolje in se pogovarjata, pogovarjata in pogovarjata. Po nočni avanturi se Lira prebudi in še povsem zasanjana razmišlja o razburljivih in povsem resničnih sanjah. Pa so bile to res samo sanje?Vesolje je neskončno in neskončno je lahko vprašanj o njem. Zgodba o navihani zvezdici Zvezdogelci in radovedni deklici Liri odgovori na nekaj teh vprašanj v otroškem jeziku. Kako se zvezda rodi? Ima očeta in mamo? Ali lahko zvezde preštejemo? Pa preberimo skupaj.

Zvezdogelca S ml C VERTELJ, N. Zvezdogelca COBISS.SI-ID 91324673. 171 · Znanost o vzgoji 24 · Zrak za zajtrk 102 · Zvezde usode 153 · Zvezdogelca 166.

Rada se potepa. Deklica Lira je pogosto sama, nadvse si želi nekoga, s komer bi se pogovarjala. Zvečer skozi okno opazuje zvezde, želi si, da bi imela eno drobceno zvezdico samo zase.