Zvezdogelca

Zvezdogelca - Nataša Vertelj | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

Nataša Vertelj
Zvezdogelca.pdf

Deklica Lira je pogosto sama, nadvse si želi nekoga, s komer bi se pogovarjala. Zvečer skozi okno opazuje zvezde, želi si, da bi imela eno drobceno zvezdico samo zase.Zvezdogelca je navihana in radoživa majhna zvezdica, ki jo vse zanima. Rada se potepa. Rada raziskuje. In rada pripoveduje svoje zvezdnate zgodbe.Nekega čarobnega večera, ko je Zvezdogelci komet podstavil nogo, je zvezdica pristala v Lirini sobi. Postaneta pravi prijateljici, skupaj raziskujeta vesolje in se pogovarjata, pogovarjata in pogovarjata. Po nočni avanturi se Lira prebudi in še povsem zasanjana razmišlja o razburljivih in povsem resničnih sanjah. Pa so bile to res samo sanje?Vesolje je neskončno in neskončno je lahko vprašanj o njem. Zgodba o navihani zvezdici Zvezdogelci in radovedni deklici Liri odgovori na nekaj teh vprašanj v otroškem jeziku. Kako se zvezda rodi? Ima očeta in mamo? Ali lahko zvezde preštejemo? Pa preberimo skupaj.

821.163.6-93-34 087.5 D ml C VERTELJ, N. Zvezdogelca S ml C VERTELJ, N.

Vertelj, Nataša. Zvezdogelca. Vertelj, Nataša: Zvezdogelca / Ilustr. 808.