Otroška enciklopedija o dinozavrih in predzgodovinskih živalih

Otroška enciklopedija o dinozavrih in predzgodovinskih živalih Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
4,62 MB
IME DATOTEKE
Otroška enciklopedija o dinozavrih in predzgodovinskih živalih.pdf
ISBN
5409018875551

OPIS

Čudovita predstavitev 350 najbolj osupljivih živali, ki so nekoč naseljevale Zemljo. Predzgodovinski svet oživi več kot 1000 barvnih ilustracij, kar naredi knjigo enako zanimivo tudi za najmlajše. Enciklopedija zajema vse od dinozavrov do celotnega pregleda predzgodovinskih živali in v enaki meri spodbuja tako domišljijo, kot odkrivanje zanimivih podrobnosti o življenju teh nenavadnih bitij. Besedilo je enostavno za branje, opisi pa jedrnato predstavijo ključne informacije. Otroci bodo ob enciklopediji uživali v prostem času ali pa jo bodo uporabljali v šoli kot pomemben vir podatkov.Enciklopedijo je uredil dr. Douglas Palmer, pisatelj in akademik, ki poučuje na univerzi Cambridge. Je avtor več knjig s področja znanosti, zlasti geologije in prazgodovine.

Vpogled v vedenje dinozavrov in razlage, zakaj so izginili. Otroška poezija, antologije, letopisi. Otroško leposlovje in resnične zgodbe.

Predzgodovinski svet oživi več kot 1000 barvnih ilustracij, kar naredi knjigo enako zanimivo tudi za najmlajše. OTROŠKA ENCIKLOPEDIJA O DINOZAVRIH IN PREDZGODOVINSKIH ŽIVALIH Čudovita predstavitev 350 najbolj osupljivih živali, ki so nekoč naseljevale Zemljo. Predzgodovinski svet oživi več kot 1000 barvnih ilustracij, kar naredi knjigo enako zanimivo tudi za najmlajše.

POVEZANE KNJIGE