Otroška enciklopedija o dinozavrih in predzgodovinskih živalih

Otroška enciklopedija o dinozavrih in predzgodovinskih živalih Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
12,28 MB
IME DATOTEKE
Otroška enciklopedija o dinozavrih in predzgodovinskih živalih.pdf
ISBN
1396516048682

OPIS

Čudovita predstavitev 350 najbolj osupljivih živali, ki so nekoč naseljevale Zemljo. Predzgodovinski svet oživi več kot 1000 barvnih ilustracij, kar naredi knjigo enako zanimivo tudi za najmlajše. Enciklopedija zajema vse od dinozavrov do celotnega pregleda predzgodovinskih živali in v enaki meri spodbuja tako domišljijo, kot odkrivanje zanimivih podrobnosti o življenju teh nenavadnih bitij. Besedilo je enostavno za branje, opisi pa jedrnato predstavijo ključne informacije. Otroci bodo ob enciklopediji uživali v prostem času ali pa jo bodo uporabljali v šoli kot pomemben vir podatkov.Enciklopedijo je uredil dr. Douglas Palmer, pisatelj in akademik, ki poučuje na univerzi Cambridge. Je avtor več knjig s področja znanosti, zlasti geologije in prazgodovine.

Med raziskovanjem teh prečudovitih bitij sem o njih izvedel veliko novega. Če želite več informacij si lahko pogledate spletne strani ali knjige, ki so navedene v ... OTROŠKA enciklopedija o dinozavrih in predzgodovinskih živalih: [poglobljen vpogled v življenje dinozavrov z več kot 250 čudovitimi ilustracijami] / svetovalec Douglas Palmer ; [urednika Emma Marriott in Jon Richards ; prevajalec Vojko Šinigoj].

Prvi dinozaver, ki so mu določili vrsto, je bil igvanodon, ki ga je leta 1822 odkril angleški geolog Gideon Mantell.Opazil je podobnosti med fosili in okostjem ... Naslovnica Št.naslova Značnica Naslov Leto Prostih/Vseh; 13299: HANUŠ, Barbara : O Jakobu in muci Mici ; Maškare = Maškare = Maskenbal = Foušing = Maska Razvoj spretnosti: Obvezne aktivnosti: • prebere ali pregleda poučno knjigo o dinozavrih in se o njej pogovarja v vodu • prebere zgodbo o dinozavrih in se z vodom pogovori o tem, kaj je v ... OTROŠKA enciklopedija o dinozavrih in predzgodovinskih živalih : Otroška enciklopedija o dinozavrih in predzgodovinskih živalih : 2017 : 1/1: 9781: BEVK, France : Otroška leta : 2004 : 1/1: 5744: HOFFMANN-Barthel, Jutta : Otroška oblačila ; z 51 barvnimi fotografijami in več kot 100 risbami : MASON, Antony: Ljudstva z vsega sveta.: 430 PETROVIĆ, Jasminka: Bonton.: 432 STREŽEK, Andreja: Naj-vedenje za naj-stnike.: 433 ZLATOROGOVI čudežni vrtovi ... Igrače, otroška oprema. Igrače.

POVEZANE KNJIGE