Dekle pod ledom

Dekle pod ledom - Robert Bryndza | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Robert Bryndza
DIMENZIJA
5,53 MB
IME DATOTEKE
Dekle pod ledom.pdf
ISBN
6502005673854

OPIS

Njene oči so bile široko odprte. Ustnice razmaknjene, kot da bi hotela spregovoriti. Mrtvo telo, zmrznjeno v ledu … In ni bila edina.Gre res za umor iz strasti? Višja inšpektorica Erika Foster je na sledi serijskemu morilcu.Ko neki mladenič odkrije truplo mlade ženske pod debelo plastjo ledu v južnolondonskem parku, višjo inšpektorico Eriko Foster zadolžijo za vodenje preiskave.Zdi se, da je imela žrtev, lepa in bogata mladenka, popolno življenje. Toda ko Erika začne kopati globlje, začne povezovati sledi med tem umorom in umori treh prostitutk, ki so jih prav tako našli zadavljene, z zvezanimi rokami in odvržene v vodo.Kakšno temno skrivnost je s seboj odneslo dekle pod ledom?Erika Foster je neustrašna. Spoštovana. Neustavljiva. Ujela bo morilca, ne glede na to, koliko jo bo stalo. Čeprav se je njena zadnja preiskava spremenila v popolno katastrofo, se je zdaj pripravljena soočiti z demoni iz preteklosti in z morilcem, ki je krvoločnejši od vseh, kar jih je srečala doslej. Toda ko se Erika približuje resnici, se tudi morilec približuje njej …

Read reviews from world's largest community for readers. Dekle pod ledom (The Girl In The Ice) knjiga avtorja/ice Robert Bryndza. Dobiš jo na Book Depository.

Znanstveniki so pod ledom na Grenlandiji odkrili nekaj ogromnega, a človeku do zdaj neznanega. Radarske slike so razkrile, da je pod ledom ogromen kanjon, precej večji od znamenitega Velikega kanjona v ZDA, so zapisali na spletni strani ameriške vesoljske agencije Nasa. DEKLE POD LEDOM- ROBERT BRYNDZA (I.) mike 1968.

POVEZANE KNJIGE