Dekle pod ledom

Dekle pod ledom - Robert Bryndza | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Robert Bryndza
DIMENZIJA
7,50 MB
IME DATOTEKE
Dekle pod ledom.pdf
ISBN
6294988946539

OPIS

Njene oči so bile široko odprte. Ustnice razmaknjene, kot da bi hotela spregovoriti. Mrtvo telo, zmrznjeno v ledu … In ni bila edina.Gre res za umor iz strasti? Višja inšpektorica Erika Foster je na sledi serijskemu morilcu.Ko neki mladenič odkrije truplo mlade ženske pod debelo plastjo ledu v južnolondonskem parku, višjo inšpektorico Eriko Foster zadolžijo za vodenje preiskave.Zdi se, da je imela žrtev, lepa in bogata mladenka, popolno življenje. Toda ko Erika začne kopati globlje, začne povezovati sledi med tem umorom in umori treh prostitutk, ki so jih prav tako našli zadavljene, z zvezanimi rokami in odvržene v vodo.Kakšno temno skrivnost je s seboj odneslo dekle pod ledom?Erika Foster je neustrašna. Spoštovana. Neustavljiva. Ujela bo morilca, ne glede na to, koliko jo bo stalo. Čeprav se je njena zadnja preiskava spremenila v popolno katastrofo, se je zdaj pripravljena soočiti z demoni iz preteklosti in z morilcem, ki je krvoločnejši od vseh, kar jih je srečala doslej. Toda ko se Erika približuje resnici, se tudi morilec približuje njej …

Mrtvo telo, zmrznjeno v ledu … In ni bila edina. Gre res za umor iz strasti? Višja inšpektorica Erika Foster je na sledi serijskemu morilcu v napetem kriminalnem romanu Dekle pod ledom. DEKLE POD LEDOM- ROBERT BRYNDZA (I.) Objavil/a mike 1968, dne 2017-10-06 ob 07:42:24 Deli naprej - Višja inšpektorica Erika Foster se vrača po osebni tragediji, ko je v policijski akciji, ki jo je sama vodila, umrl njen mož in še nekaj policistov - Smrt bogate mladenke ... • BRYNDZA: Dekle pod ledom • PERSSON: Živi pesek Živi pesek je brutalno iskrena izpoved o najstnikih, ki vas bo pretresla.

Neustavljiva. Ujela bo morilca, ne glede na to, koliko jo bo stalo. Robert Bryndza, avtor svetovne uspešnice Dekle pod ledom in drugih vrhunskih kriminalk, ki so jih prodali v milijonskih nakladah, je napisal nov roman o policijski inšpektorici Eriki Foster, ki vas bo, tako kot že štirje romani iz zbirke pred njim, zasvojil na prvi strani in vas v držal v izjemni napetosti vse do presenetljivega konca.. Robert Brynza is the author of Dekle pod ledom (3.60 avg rating, 5 ratings, 0 reviews, published 2016) Kakšno temno skrivnost je s seboj odneslo dekle pod ledom? Erika Foster je neustrašna.

POVEZANE KNJIGE