Zdravilna moč limone

Zdravilna moč limone - Ulrike Raiser | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ulrike Raiser
DIMENZIJA
6,72 MB
IME DATOTEKE
Zdravilna moč limone.pdf
ISBN
7558320273441

OPIS

Čeprav tako kot nobena druga stvar voda z limono nima čudežnega vpliva, pa v resnici pospešuje presnovo, izloča toksine iz telesa in zato nekoliko pomaga pri izgubi kakšnega odvečnega kilograma. Česen kot zdravilo: Česen, Allium sativum, izvira iz stepskih pokrajin osrednje Azije, od koder so ga najprej zanesli na Bližnji vzhod.Česen je ena izmed prvih gojenih rastlin, čeprav so ga sprva uporabljali predvsem kot zdravilno in čarobno rastlino. ČESEN ZA RAZSTRUPLJANJE! Zdravilna moč limone - Čudež narave.

Vsebuje namreč grenčine, eterično olje, beljakovine, rudninske snovi, holin, vitamine A, B in C, čreslovine, inzulin in encimatske snovi. Močna zdravilna olja v cvetovih ognjiča so najbolj koncentrirana na lepljivi zeleni podlagi cvetne glavice. ...

POVEZANE KNJIGE