Spovednikova noč

Spovednikova noč - Tomás Halík | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tomás Halík
DIMENZIJA
10,70 MB
IME DATOTEKE
Spovednikova noč.pdf
ISBN
8268425574992

OPIS

V času kulturne sekularizacije in upadanja vernosti v zahodnem svetu, ki sta na poseben način prizadela katoliško Cerkev, je Halíkova beseda preroški glas upanja. Njegov globo razmislek raste iz osebne izkušnje zatiranja in nestrpnosti do vere, ki ju je doživljal v času komunizma na Češkoslovaškem. Bralca uvaja v globlje razumevanje verovanja ter poudarja, da je vsaka živa religija podvržena spreminjanju. A osrednje sporočilo krščanske vere ostaja enako – in enako zahtevno.

Toneta Česna, duhovnika in voditelja ... Calendula, vse za izdelavo domače kozmetike. Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice.

november sv ... Spovednikova noč : krščanska vera v času negotovosti in novega upanja / Tomáš Halík ; [prevod Bojana Maltarić]. - 1.

POVEZANE KNJIGE