Spovednikova noč

Spovednikova noč - Tomás Halík | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tomás Halík
DIMENZIJA
8,50 MB
IME DATOTEKE
Spovednikova noč.pdf
ISBN
9861859009852

OPIS

V času kulturne sekularizacije in upadanja vernosti v zahodnem svetu, ki sta na poseben način prizadela katoliško Cerkev, je Halíkova beseda preroški glas upanja. Njegov globo razmislek raste iz osebne izkušnje zatiranja in nestrpnosti do vere, ki ju je doživljal v času komunizma na Češkoslovaškem. Bralca uvaja v globlje razumevanje verovanja ter poudarja, da je vsaka živa religija podvržena spreminjanju. A osrednje sporočilo krščanske vere ostaja enako – in enako zahtevno.

november sv. Katarina Aleksandrijska, devica in mučenka † TOREK 26.

obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah. musso guillaume dekle in noČ cd170 nesbo jo noŽ cn226 ohlsson kristina zakopane laŽi cz194 patterson james crossova pravica (22) cc033 tokarczuk olga pelji svoj plug Čez kosti mrtvih cp443 ljubezenski roman, roman nravi in znaČajev bybee catherine enkrat za vselej (2) ce039 njegova za vselej (1) cn217 sreČna za vselej (3) cs296 Noč z 31. oktobra na 1.

POVEZANE KNJIGE