Skrivni dnevnik za fante

Skrivni dnevnik za fante Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
8,17 MB
IME DATOTEKE
Skrivni dnevnik za fante.pdf
ISBN
1033182977409

OPIS

Tim Žedal te vabi, da se mu pridružiš! Postani velik pustolovec, raziskovalec morskih širjav, tajni agent in zasebni detektiv. V tem skrivnem dnevniku, ki je samo za fante, boš našel:- dnevnik, ki ga lahko dopolnjuješ in vanj zapisuješ zaupne podatke- osebnostne teste, s pomočjo katerih boš odkril svoj pravi profil pustolovca- življenjske nasvete in trike za različne misije, na katerih se boš izkazal kot junak- beležke, v katere boš zapisoval vsakodnevne … in razburljive dogodivščine!

Hura za fante! Golmanka in morje. Maria Parr Knjiga, ki ti bo končno povedala vse o puncah in fantih.

S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih ... Domov / Igrače / Knjige, pobarvanke, slikanice in risanke / Otroški delovni zvezki / Učila Skrivni dnevnik za fante 004172. 0,00.

POVEZANE KNJIGE