Premalo mrtev

Premalo mrtev - Peter James | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Peter James
DIMENZIJA
12,89 MB
IME DATOTEKE
Premalo mrtev.pdf
ISBN
5181876356704

OPIS

V noči, ko naj bi Brian Bishop, lastnik uspešnega hitro rastočega podjetja, ubil svojo ženo, je bil ta v resnici skoraj 100 kilometrov stran in je v tem času že spal. Vsaj tako zatrjuje komisarju Royu Graceu, ki prevzame primer grozovitega umora lepe in družabne mlade ženske Katie Bishop.Kmalu začne Grace ugotavljati, da Bishop v resnici ni mogel biti na dveh mestih ob istem času. Dokazi in priče si nasprotujejo, nič ni logično samo po sebi, toda tu je tudi dejstvo, da je večina žrtev umora poznala svojega morilca. In navsezadnje je Bishop zgolj pred nekaj meseci sklenil življenjsko zavarovanje na ženino ime in se spoprijateljil z mladenko, s katero bi lahko imel razmerje … Je torej res nekdo ukradel njegovo identiteto, ali pa je zgolj izjemno bistroumen lažnivec? Ko Grace plast za plastjo razkriva življenje zakoncev Bishop, se izkaže, da nič ni tako, kot je bilo videti na prvi pogled. A ko dregne še malo globlje in pritisne na morilčevo šibko točko, se pošteno zamaje tudi njegov osebni svet, ki je že tako ali tako poln pretresov.Premalo mrtev je tretja uspešnica Petra Jamesa o komisarju Royu Graceu, napeta kriminalka, ki bralcu vse do konca ne izda, kdo je v resnici morilec.

Don Camillo in Peppone. Pavliha Marko: Pavlihizmi in slična čivkanja brez twiterja (aforizmi ... To je mrtev kapital, za katerega banke ECB celo plačujejo po 0,5 odstotka obrestno mero na letni ravni.

Še v prejšnjem stoletju so jo le pisali, danes pa ima več milijonov govorcev. Hebrejščina je semitski jezik, ki ga govori približno šest milijonov ljudi, živečih večinoma v Izraelu, na delih palestinskih ozemelj, Združenih držav Amerike in v judovskih skupnostih po svetu. PreMal is a social enterprise based in Wageningen which aims at contributing to the reduction of Malaria morbidity and mortality in Sub-Saharan Africa, by providing affordable, reliable, and effective mosquito traps. V mlekarnah vse mleko pasterizirajo.

POVEZANE KNJIGE