O Indijcu, ki se je s kolesom peljal vse do Švedske, da bi tam znova našel svojo veliko ljubezen

O Indijcu, ki se je s kolesom peljal vse do Švedske, da bi tam znova našel svojo veliko ljubezen - Per J. Andersson | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Per J. Andersson
DIMENZIJA
4,62 MB
IME DATOTEKE
O Indijcu, ki se je s kolesom peljal vse do Švedske, da bi tam znova našel svojo veliko ljubezen.pdf
ISBN
5290152169328

OPIS

Pikej, mladi indijski študent umetnosti, ki si služi kruh z risanjem portretov, leta 1975 v New Delhiju naključno spozna Švedinjo Lotto in se nesmrtno zaljubi vanjo. Ko se Lotta v predelanem Volkswagnovem kombiju s hipijskimi prijatelji vrne na Švedsko, se Pikej hitro odloči, usede na staro kolo in odpelje za njo … Resnična zgodba pripoveduje o neverjetni usodi Indijca brez kaste, nedotakljivega Pradjumna Kumarja, imenovanega Pikej. Rodil se je v osrčju indijske džungle, preživel otroštvo med kobrami in drugimi eksotičnimi živalmi ter se po številnih preprekah in zapletih vpisal na umetniško šolo v New Delhiju. Čeprav je bil velikokrat brez hrane in je spal pod mostom, je vztrajal in njegovo nadarjenost za risanje portretov so opazili številni ljudje. Tudi svetlolasa tujka, ki se je nekega večera pojavila ob njegovem slikarskem stojalu in mu v trenutku ukradla srce.Ker so mu ob rojstvu prerokovali, da se bo poročil z žensko, ki ne bo iz njegove države, Pikej po Lottinem odhodu vzame usodo v svoje roke. S starim kolesom v obratni smeri prevozi hipijsko pot, po kateri so mladi zahodnjaki prihajali iskat razsvetljenje na Vzhod, in se po 7000 kilometrih puščave, gora, savane in urbanih mest znajde pred svojo drago. In njenim svetom. Popolnoma drugačnim od njegovega ...Nepozabna zgodba, ki vrača vero v človeštvo in moč ljubezni.

The Amazing Story of the Man Who Cycled from India to Europe for Love. O Indijcu, ki se je s kolesom peljal vse do Švedske, da bi tam znova našel svojo veliko ljubezen, Per J. Andersson Naslov pričujočega romana je, v prevodu, dolg kot pot, ki jo je opravil Indijec Pikej, ko se je s kolesom odpravil iz New Delhija do Borasa, na jugu Švedske. O Indijcu, ki se je s kolesom peljal vse do Švedske, da bi tam znova našel svojo veliko ljubezen 23 julija, 2018 10 septembra, 2020 Neja Objavi komentar Originalen naslov | Title: The Amazing Story of the Man Who Cycled from India to Europe for Love pogovor o knjigi.

Njuno življenje je postalo knjižna uspešnica z naslovom O Indijcu, ki se je s kolesom peljal vse do Švedske, da bi tam znova našel svojo veliko ljubezen. Štirideset let je minilo, odkar se je začela vajina zgodba.

POVEZANE KNJIGE