Motiv

Motiv - Javier Cercas | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Javier Cercas
DIMENZIJA
8,51 MB
IME DATOTEKE
Motiv.pdf
ISBN
2115935369273

OPIS

Glavni lik novele Motiv (El móvil, 1987) je Álvaro, po poklicu pravnik, ki o popoldnevih opravlja nepomembno uradniško službo, ves preostali čas pa se docela predaja literaturi. Napisati želi roman, in to popoln, tak, ki naj bi snov zajemal iz resničnosti, iz najbližje okolice in življenja resničnih oseb. Tako napravi načrt: za protagoniste svojega romana izbere sosede, sam pa jih napeljuje k dejanjem, ki naj postanejo njegovo gibalo. Metoda učinkuje v obe smeri, iz resničnosti ljudje prehajajo v roman, se v njem preoblikujejo in se nato vrnejo v življenje izpolnit načrte, kakor jih je zasnoval Álvaro; sam to opazuje, v realistični maniri zapisuje in ob tem briše mejo med realnostjo in fikcijo ...Novela Motiv je prvič izšla pri avtorjevih petindvajsetih v zbirki petih zgodb, leta 2003 pa je bila objavljena kot samostojna knjižica z uvodno besedo filologa in pisatelja Francisca Rica.

Izrazimo ga z besedno zvezo, npr. motiv neuresničene ljubezni, motiv smrti, motiv hrepenenja. Motiv is an agile design and technology company that rapidly turns around wireless IOT solutions with both tailored hardware and software for the industrial sector.

If you have a Motiv ring, please see the Motiv Ring Users Manual for details about your ring and troubleshooting steps for any issues you may experience.. Thank you for being a Motiv user. Motiv Roza drevo in Dobre vile.

POVEZANE KNJIGE