Motiv

Motiv - Javier Cercas | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Javier Cercas
DIMENZIJA
6,23 MB
IME DATOTEKE
Motiv.pdf
ISBN
2302155460095

OPIS

Glavni lik novele Motiv (El móvil, 1987) je Álvaro, po poklicu pravnik, ki o popoldnevih opravlja nepomembno uradniško službo, ves preostali čas pa se docela predaja literaturi. Napisati želi roman, in to popoln, tak, ki naj bi snov zajemal iz resničnosti, iz najbližje okolice in življenja resničnih oseb. Tako napravi načrt: za protagoniste svojega romana izbere sosede, sam pa jih napeljuje k dejanjem, ki naj postanejo njegovo gibalo. Metoda učinkuje v obe smeri, iz resničnosti ljudje prehajajo v roman, se v njem preoblikujejo in se nato vrnejo v življenje izpolnit načrte, kakor jih je zasnoval Álvaro; sam to opazuje, v realistični maniri zapisuje in ob tem briše mejo med realnostjo in fikcijo ...Novela Motiv je prvič izšla pri avtorjevih petindvajsetih v zbirki petih zgodb, leta 2003 pa je bila objavljena kot samostojna knjižica z uvodno besedo filologa in pisatelja Francisca Rica.

Check out his dynamic sets on any of the platforms below to see why Motiv has already carved out a name for himself as a standout DJ. His ability to rock a room and get the party jumping to some serious dubs has been making waves in his native ends for ... motiv motiv usgt usgt simtronic racing simtronic racing "g-spec" tires "g-spec" tires virtual rc virtual rc oils and greases oils and greases tools tools ride ride tire accessories ... Ali izbrani motiv ustreza, vas bomo vsakič obvestili po e-pošti.

Odgovori na vprašanji: Motiv je pomensko zaokrožena enota, izluščena iz splošne snovi. To je lahko predmet, dogodek, situacija, pojem, čustvo ali pojav.

POVEZANE KNJIGE