Meni je lep ta svet = A me piace questo mondo

Meni je lep ta svet = A me piace questo mondo - Marko Pavček, Saša Pavček, Tone Pavček | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marko Pavček, Saša Pavček, Tone Pavček
DIMENZIJA
12,34 MB
IME DATOTEKE
Meni je lep ta svet = A me piace questo mondo.pdf
ISBN
8356200405874

OPIS

Poezija kot genetski zapis bi se lahko glasil podnaslov te posebne troedine pesniške zbirke, v kateri se prvič in ponovno srečajo oče Tone in njegova dva otroka, Marko in Saša. Družinska življenjska zgodba, ki jih je za vedno povezala v to- in onostranstvu, se razkriva v jeziku duše, jeziku poezije, se dotika najbolj skritih globin, iz katerih se dvigajo njihovi glasovi, da bi se na straneh te zbirke uglasili v eni sami izpovedni melodiji.

Ta svet je lep, če si človek do ljudi. (Tone Pavček) Ta svet je res lep, saj smo končno skupaj spet! Veliko igramo se mi in zunaj veliko časa preživimo vsi. Ta svet je lep, če nekomu nekaj daš, ta svet je lep, če si človek do ljudi….

Njena ... Leta 2010 je izšla pesniška zbirka Obleci me v poljub (prevedena je v španski jezik, izšla je 2011 v Buenos Airesu pod naslovom Vistime con un beso, prevedena je tudi v ruščino, leta 2017 so pesmi izšle v italijanščini v zbirki poezije Toneta, Marka in Saše Pavček pod naslovom Meni je lep ta svet/ A me piace questo mondo). Njena ... V nedeljo, 26.

POVEZANE KNJIGE