Lunine mene

Lunine mene - Sylvia Winnewisser | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sylvia Winnewisser
DIMENZIJA
6,91 MB
IME DATOTEKE
Lunine mene.pdf
ISBN
7561468372276

OPIS

Ali veste, kakšen vpliv ima Luna na naše vsakdanje življenje? Ali pa kako lahko izkoristite njene sile za uspeh načrtov? Bodisi na področju prehrane, partnerskih odnosov, družine, vrta, poklica ali gospodinjskih opravil – glede na to, ali Luna raste ali pojema, in glede na to, v katerem zodiakalnem znamenju je, vpliva na potek naših dejanj. Izkoristite moč Lune za uresničenje svojih načrtov in zagotavljanje dobrega počutja. Ta praktična knjiga nasvetov vam bo pokazala, kako to storiti!

Sonce ves čas osvetljuje polovico Lune, in to osvetljeno polovico Lune z Zemlje različno vidimo. Vsaka opredeljena mena nastopi natanko ob določenem času (časovnem trenutku).

do 8.; Strokovni predmeti: Vaja 2.4: Odpiranje in zapiranje okna avtomobila ; Strokovni predmeti: Vaja 1.1: Merjenje toka ... Lunine mene lahko vplivajo na zdravje vaših las in na rezultate stilskega oblikovanja. V nadaljevanju vam bomo povedali, kako to znanje najbolje izkoristiti Striženje, barvanje in nega las v skladu z luninim koledarjem Lunine mene in mrki 2020.

POVEZANE KNJIGE