Lunine mene

Lunine mene - Sylvia Winnewisser | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sylvia Winnewisser
DIMENZIJA
9,88 MB
IME DATOTEKE
Lunine mene.pdf
ISBN
4224977779923

OPIS

Ali veste, kakšen vpliv ima Luna na naše vsakdanje življenje? Ali pa kako lahko izkoristite njene sile za uspeh načrtov? Bodisi na področju prehrane, partnerskih odnosov, družine, vrta, poklica ali gospodinjskih opravil – glede na to, ali Luna raste ali pojema, in glede na to, v katerem zodiakalnem znamenju je, vpliva na potek naših dejanj. Izkoristite moč Lune za uresničenje svojih načrtov in zagotavljanje dobrega počutja. Ta praktična knjiga nasvetov vam bo pokazala, kako to storiti!

Premamila je niso niti različna praznovanja ali dopust. To pomeni, da se na prazno ali polno luno, kar je vsakih 14 dni, posti 24 ur ... lunine mene med rezultati iskanja na spletu.

To pomeni, da se na prazno ali polno luno, kar je vsakih 14 dni, posti 24 ur ... lunine mene med rezultati iskanja na spletu. REZULTATI ISKANJA: lunine mene < > Slovenski koledar za mnogo let.

POVEZANE KNJIGE