Zrela za ljubezen

Zrela za ljubezen - Marie Force | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marie Force
DIMENZIJA
8,56 MB
IME DATOTEKE
Zrela za ljubezen.pdf
ISBN
7537520365030

OPIS

Grantu McCarthyju je oskar, ki ga je prejel za najboljši izvirni scenarij, uničil zasebno življenje. Ko se vrne domov, na otok Gansett, ugotovi, da je Abby, ženska, s katero bi se moral poročiti, zaročena z drugim moškim. Medtem ko pomaga pri vodenju družinskega podjetja, saj njegov oče okreva po hudi poškodbi, namerava znova osvojiti tudi srce izgubljene neveste.Vendar mu štrene zaplete nadležna Stephanie, ki je zaposlena v restavraciji marine. Ta mu namreč zleze ne le pod kožo, pač pa tudi v posteljo. Ko vmes posežejo še naravne sile in tropska nevihta Hailey odreže otok Gansett od celine, Grant posumi, da Stephanie nekaj prikriva. Kaj mu bo pomenilo več, ko bo enkrat izvedel za njeno skrivnost? Da znova osvoji Abby ali da popravi krivico, s katero se spopada Stephanie?

Kaj mu bo pomenilo več, ko bo enkrat izvedel za njeno skrivnost? Da znova osvoji Abby ali da popravi krivico, s katero se spopada Stephanie? Prelistajte prvih 20 strani knjige: zrela_ljubezen.pdf Ko vmes posežejo še naravne sile in tropska nevihta Hailey odreže otok Gansett od celine, Grant posumi, da Stephanie nekaj prikriva. Kaj mu bo pomenilo več, ko bo enkrat izvedel za njeno skrivnost? Da znova osvoji Abby ali da popravi krivico, s katero se spopada Stephanie? Prelistajte prvih 20 strani knjige: zrela_ljubezen.pdf Grantu McCarthyju je oskar, ki ga je prejel uničil zasebno življenje.

Intimnost in obveza tvorita tako imenovano tovariško ljubezen. Sama bolj pogosto uporabljam, da gre za sostanovalca, ki se zelo občasno ljubita, pri tem ni nobene strasti več, delita si življenje, stroške, skrbita za otroke in kredite. Zrela ljubezen je zmožna premagati vse prepreke, ki ji pridejo nasproti.

POVEZANE KNJIGE