Zgodbe, basni, utrinki

Zgodbe, basni, utrinki - Augusto Monterroso | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Augusto Monterroso
DIMENZIJA
9,59 MB
IME DATOTEKE
Zgodbe, basni, utrinki.pdf
ISBN
7360716116210

OPIS

Augusto Monterroso: Zgodbe, basni, utrinki Augusto Monterroso: Zgodbe, basni, utrinki Prevod in spremna beseda Sara Virk. Cankarjeva založba (Moderni klasiki, 96), Ljubljana, 2017 197 str., 24,94 € Augusto Monterroso, v Hondurasu rojeni in v Mehiki umrli gvatemalski pisatelj, ki je o sebi trdil, da je Srednjeameričan, je bil sopotnik velikega latinskoameriškega buma, kateremu so pripadali avtorji, kot so Julio Cortázar, Carlos Fuentes, Gabriel García Márquez in drugi.

Podpis je zaželen, ni pa potreben. Vaše stvaritve z veseljem čakamo na mailu: [email protected] , lahko pa jih pošljete tudi po pošti: Društvo NOVUS, Trg mladosti 6, 3320 Velenje. Prejemnica nagrade Radojke Vrančič 2018.

POVEZANE KNJIGE