V objemu poti

V objemu poti - Rado Sluga | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rado Sluga
DIMENZIJA
5,27 MB
IME DATOTEKE
V objemu poti.pdf
ISBN
7018452572612

OPIS

Prvenec Rada Sluge Tek pred bikom razkriva mnoga popotovanja, mnoge dežele, a ob novostih, ki jih širom sveta odkriva, se prvoosebni pripovedovalec, velikokrat z diskurzom drugoosebnega, kar besedilu podeljuje splošnost oziroma vključenost bralca v pripoved, venomer vrača v preverjanje lastne življenjske poti, k dogodkom in osebam, k avtobiografskim drobcem, ki so ključno zaznamovali njegovo otroštvo, temelj njegovih življenjskih radosti in bolečin, pa tudi k dogodkom in osebam, ki žarijo iz njegovih zrelih dni. Avtobiografske retrospektive so v besedilu pisane v kurzivi.

Vse se da, če je le volja, in trenutno le-to imam. Navajanje otrok na preživljanje prostega časa zunaj je namreč tisto k čimer danes najbolj stremimo. Ponujamo vam nekaj idej za kolesarjenje po cestnih in makedamskih poteh, tistih v objemu gozda ali ob morju.

Ponujamo vam nekaj idej za kolesarjenje po cestnih in makedamskih poteh, tistih v objemu gozda ali ob morju. Tako v Sloveniji ali sosednji Hrvaški kot tudi med družinskih potovanjem po evropskih mestih.

POVEZANE KNJIGE