Uslišana ljubezen

Uslišana ljubezen - Marie Force | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marie Force
DIMENZIJA
4,76 MB
IME DATOTEKE
Uslišana ljubezen.pdf
ISBN
3621512946611

OPIS

Grace Ryan se je vse življenje spopadala z debelostjo in bila žrtev zbadanja in žaljivk. Zato se je odločila za operacijo želodca. Več kot leto dni kasneje in s 60 kilogrami manj se je opogumljena odpravila na zmenek in z novim fantom prišla na Gansett. Ker pa ga je zavrnila v postelji, jo je na otoku pustil samo in brez denarja.Medtem pa na Gansettu vzhajajoča glasbena zvezda, Evan McCarthy, čaka na izid svojega prvega glasbenega albuma in redno nastopa v Tiki baru, kjer opazi Grace, kako se v morju srečnih ljudi izgubljeno ozira naokrog. Evan ji priskoči na pomoč in se zaljubi vanjo.Vendar pa je zadnja stvar na svetu, ki si jo Grace želi, fant, ki si ne želi resne zveze. Imata torej sploh kakšno upanje?

Zato upoštevajte to, ko boste šli na naslednjega in se nadvse potrudite, da boste osebo očarali še za drugega. Vezani boste v današnjem dnevu precej nezadovoljni.

Baze COBISS. Konzorcijski portal COBISS+ Druge baze podatkov.

POVEZANE KNJIGE