Uslišana ljubezen

Uslišana ljubezen - Marie Force | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marie Force
DIMENZIJA
10,26 MB
IME DATOTEKE
Uslišana ljubezen.pdf
ISBN
3024985083534

OPIS

Grace Ryan se je vse življenje spopadala z debelostjo in bila žrtev zbadanja in žaljivk. Zato se je odločila za operacijo želodca. Več kot leto dni kasneje in s 60 kilogrami manj se je opogumljena odpravila na zmenek in z novim fantom prišla na Gansett. Ker pa ga je zavrnila v postelji, jo je na otoku pustil samo in brez denarja.Medtem pa na Gansettu vzhajajoča glasbena zvezda, Evan McCarthy, čaka na izid svojega prvega glasbenega albuma in redno nastopa v Tiki baru, kjer opazi Grace, kako se v morju srečnih ljudi izgubljeno ozira naokrog. Evan ji priskoči na pomoč in se zaljubi vanjo.Vendar pa je zadnja stvar na svetu, ki si jo Grace želi, fant, ki si ne želi resne zveze. Imata torej sploh kakšno upanje?

preden to dojameš bodo pa leta in leta mimo in boš obžaloval, da se nisi takoj boril. Ljubezen je redka, ne pusti da gre.

Vibracija zvončka LJUBEZEN bo s pomočjo kristala roževec v vas prebudila srčnost in vam vrnila ljubezen do samega sebe. Roževec v naše življenje prinaša ljubezen. In čeprav ljubezen povzroča tudi rane (Možatost), so le-te vendarle radostne (Radostne rane), saj je na svetu najlepše: »vendar najlepše prehodimo pota, če hodimo v dvoje.

POVEZANE KNJIGE