Spletna punca na svoji poti

Spletna punca na svoji poti - Zoe Sugg | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Zoe Sugg
DIMENZIJA
3,75 MB
IME DATOTEKE
Spletna punca na svoji poti.pdf
ISBN
3545620618325

OPIS

Pennyjino življenje se je vrnilo v stare tire.Za Penny se začne novo šolsko leto in pripravljena se je soočiti s svetom – sama. Noah je predčasno zapustil turnejo in izginil s površja zemlje. Nihče ne ve, kje je, niti Penny. Ko jo Megan povabi na obisk v novo umetniško šolo, ki jo obiskuje, se odpre priložnost, da spozna nove prijatelje.Pomoč drugim se za Penny izkaže za pravo zdravilo. Elliot njeno prijateljstvo potrebuje bolj kot kdaj prej, spozna pa tudi Posey, ki se spopada s hudo tremo pred nastopi in prav tako potrebuje pomoč.Ali bo šarmantni Škot Callum pravi, da se Penny zamoti? Ali lahko Penny zares obrne nov list v življenju, ko pa jo Noahova senca zasleduje na vsakem koraku?

S tem boš sebi omogočili novo izposojo. Knjige ne moreš vrniti prej kot v 24 urah.

Danes, po desetih letih vzponov in padcev, spoznanj in naukov, vem, da je moja podjetniška pot ena od reči, ki jo želim zadržati za vedno. V petek in soboto, 22. in 23.

POVEZANE KNJIGE