Pravi zaklad

Pravi zaklad - Tessa Afshar | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tessa Afshar
DIMENZIJA
3,11 MB
IME DATOTEKE
Pravi zaklad.pdf
ISBN
8667447537461

OPIS

Judinja Sara, pisarka, se poroči z Darejem, plemičem. Sčasoma je svojega moža vzljubila, a moževa ljubezen se ji je zdela nedosegljiva. Darej pa še vedno dvomi o svoji ženi. Je prava izbira? Njegov nemir se še poglobi, ko spozna, da Sara pomaga bratrancu Nehemiju pri prizadevanjih za obnovo jeruzalemskega obzidja. Kralj Dareju ukaže, da mora pri teh prizadevanjih sodelovati, zato se s Saro podata na pot v domovino ljudstva Darejeve matere. . Bo pot, polna nevarnosti, sporov in neverjetnih spominov Dareju pomagala uvideti, da njegovo življenje vodi božja roka?

Vrsta gradiva - slikanica ; za šolske otroke (5-10 let) Založništvo in izdelava - Jezero : Morfemplus, 2019 Jezik - slovenski ISBN - 978-961-7034-97-4 COBISS.SI-ID - 299202560 Išči dalje. Avtor Kraljič, Helena.

Zaklad Rože morja: Portugalci so leta 1502 zgradili 400-tonsko karako Flor de la mar (Roža morja), s katero so si podjarmili Goo in zavzeli Malako. Ko pa se je z osvajalskega pohoda, ... BestSecret skriva pravi zaklad modnih izdelkov, ki se jim ne boste mogli upreti in je ena največjih in najbolj ekskluzivnih modnih skupnosti v Evropi za ženske, moške in otroke.

POVEZANE KNJIGE