Nezgrešljivi Strelica

Nezgrešljivi Strelica - Monica McCarty | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Monica McCarty
DIMENZIJA
9,72 MB
IME DATOTEKE
Nezgrešljivi Strelica.pdf
ISBN
9243200364793

OPIS

Medtem ko kralj Robert the Bruce načrtuje prevzem svojih gradov, ki jih zasedajo Angleži, potrebuje prebrisanost in veščine elitnih bojevnikov iz Višavske straže. Ni neustrašnih in neuklonljivih mož, ki bi bili tako zvesti svojemu kralju in ki bi jih ženske bolj ljubile. Bruce želi znova osvojiti svoja škotska posestva, zato so sposobnosti legendarnega lokostrelca Gregorja \\'Strelice\\' MacGregorja ključnega pomena. Gregor velja za najčednejšega moškega na Škotskem in njegova slava lokostrelca se lahko kosa edinole z njegovim slovesom lomilca srca. A ko mu med tajno misijo razkrijejo razvpiti obraz, se je prisiljen skriti. Vrne se domov, kjer ga čaka nova bitka: drzna igra zapeljevanja z zdaj že odraslo in poželjivo Cate Lochmaben. Cate, rojena borka, se je komaj oklepala življenja, ko jo je Gregor rešil po okrutnem angleškem napadu na vasico, kjer je umrla njena mati. Pet let pozneje umazana sirota, ki jo je Gregor vzel pod svojo zaščito, postane ženska. Cate, pogumna, močna in vešča bojevanja, se odloči, da si bo prilastila bojevnika, ki se ne želi ujeti v zanko. Žar v njegovih očeh ji pove, da je pritegnila njegovo pozornost … in poželenje. Toda ali bo Gregor predal srce, preden ju najde nevarnost in se razkrije resnica o Catini identiteti?

 NAJVECI IZBOR HEROWS STRELICA U SRBIJI!!!! soft strelice ( plasticni vrh ) i steel strelice ( metalni vrh ) IMAMO U PONUDI OBICNE STRELICE Tel: 064 61 81 773 - Sve za pikado na jednom mestu! Prodavnica Contact Us Uloguj se 0 0.00 рсд. No items in cart View ... Monica McCarty knjige: najboljše avtorja (Poglavar, Višavski sokol, Pregrešni izvidnik, Nepremagljivi gad, Vdani svetnik, Drzni rekrut, Neustavljivi lovec, Levjesrčni plenilec, Nezgrešljivi strelica, Siloviti udarnik, Plemeniti skalar, Skrivnostni duh) z ocenami in opisi, ki so jih prispevali ljubitelji knjig. V bogati knjižnici za svoj dom in vrt izberite rastline, ki bodo zadovoljile vaše želje in potrebe in ki jim boste lahko nudili ustrezne pogoje za rast Nezgrešljivi strelica (The arrow) Medtem ko kralj Robert the Bruce načrtuje prevzem svojih gradov, ki jih zasedajo Angleži, potrebuje prebrisanost in veščine elitnih bojevnikov iz Višavske straže.

Bi bilo po vašem mnenju (tistih ki imate nekajletno prakso) to dovolj prostora v obeh primerih, ko sem jih nazadnje presadil (leto nazaj) so bile korenine oz. glavna korenina precej ... Ako pogriješite, a strelica će ići u krivom smjeru, ili nije odgovarajuće debljine, a zatim ispraviti ovaj nedostatak će biti vrlo teško, jer je tekući eyeliner brzo se suši, te ukloni nedostatke u upa, možete samo pomoću krema.

POVEZANE KNJIGE