Nezgrešljivi Strelica

Nezgrešljivi Strelica - Monica McCarty | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Monica McCarty
DIMENZIJA
12,33 MB
IME DATOTEKE
Nezgrešljivi Strelica.pdf
ISBN
3697436864838

OPIS

Medtem ko kralj Robert the Bruce načrtuje prevzem svojih gradov, ki jih zasedajo Angleži, potrebuje prebrisanost in veščine elitnih bojevnikov iz Višavske straže. Ni neustrašnih in neuklonljivih mož, ki bi bili tako zvesti svojemu kralju in ki bi jih ženske bolj ljubile. Bruce želi znova osvojiti svoja škotska posestva, zato so sposobnosti legendarnega lokostrelca Gregorja \\'Strelice\\' MacGregorja ključnega pomena. Gregor velja za najčednejšega moškega na Škotskem in njegova slava lokostrelca se lahko kosa edinole z njegovim slovesom lomilca srca. A ko mu med tajno misijo razkrijejo razvpiti obraz, se je prisiljen skriti. Vrne se domov, kjer ga čaka nova bitka: drzna igra zapeljevanja z zdaj že odraslo in poželjivo Cate Lochmaben. Cate, rojena borka, se je komaj oklepala življenja, ko jo je Gregor rešil po okrutnem angleškem napadu na vasico, kjer je umrla njena mati. Pet let pozneje umazana sirota, ki jo je Gregor vzel pod svojo zaščito, postane ženska. Cate, pogumna, močna in vešča bojevanja, se odloči, da si bo prilastila bojevnika, ki se ne želi ujeti v zanko. Žar v njegovih očeh ji pove, da je pritegnila njegovo pozornost … in poželenje. Toda ali bo Gregor predal srce, preden ju najde nevarnost in se razkrije resnica o Catini identiteti?

- 2017: 1296 Tomaj 39. Ogled po naročilu na tel.

MIKLUHO-Maklaj, Nikolaj Nikolaevič, 1846-1888 Nezgrešljivi Strelica : [deveta knjiga iz serije o višavskih bojevnikih] / Monica McCarty ; [prevedel Marko Bogataj] COBISS.SI-ID 290500096 Noga, na katero se opreš - Oliver Sacks Iako 15 doktora filoloških znanosti skriva sve što stoji u pravopisu, u javnost su iscurili neki podaci. Tako bi zauvijek trebala nestati grješka, brjegovi, zadatci i strjelica.

POVEZANE KNJIGE