Alica v nori deželi

Alica v nori deželi - Evald Flisar | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Evald Flisar
DIMENZIJA
3,14 MB
IME DATOTEKE
Alica v nori deželi.pdf
ISBN
7892172080468

OPIS

Če mislite, da je Alica potem, ko se je vrnila iz Čudežne dežele, uživala v dolgočasnih dneh navadne deklice, ki pridno hodi v šolo, se motite.Pri dvanajstih (trmoglava in z diplomami treh fakultet) je skočila za svojim stricem, svetovno znanim profesorjem Skočirjem, naravnost v ledeno jezero, čeprav ji je jasno in glasno povedal, da je noče vzeti s seboj.In ko ju je naplavilo na obalo neznane dežele, si je gladko izmislila, da jo je povišal v asistentko! Še dobro, da profesor Skočir proti taki trmi še ni izumil zdravila, sicer bi Alico prikrajšal za nepozabne dogodivščine v Poteruniji.

Evald Flisar A l i c a v n o r i d e ž e l i Ekološka farsa Osebe Alica Profesor Skočir Poter Pots Potsy-Wotsy Potpot Poterunko Alica v nori deželi. Naloži sliko.

Če mislite, da je Alica potem, ko se je vrnila iz Čudežne ... Alica v nori deželi Trda - Evald Flisar ( 1) ISBN/EAN:P_9789616970808. Izdelek trenutno ni dobavljiv.

POVEZANE KNJIGE