Za oženit

Za oženit - Curtis Sittenfeld | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Curtis Sittenfeld
DIMENZIJA
3,86 MB
IME DATOTEKE
Za oženit.pdf
ISBN
2324614758257

OPIS

Zakon je precenjen, razmišlja gospod Bennet, oče petih neporočenih hčera. Njegova žena je drugačnega mnenja in je pripravljena narediti vse, da bi zamož oddala vsaj najstarejši dekleti: nežno Jane, učiteljico joge, ki si močno želi otroka, in nemirno Liz, novinarko in ljubico poročenega moškega. Priložnost za to se ponudi, ko v mesto pride eden najbolj zaželenih samcev, dr. Bingley, ki prijateljuje z ošabnim nevrokirurgom Fitzwilliamom Darcyjem.Kakšen bi bil roman Prevzetnost in pristranost, če bi ga Jane Austen napisala danes? Curtis Sittenfeld nam ponuja svojo različico. Roman Za oženit je napisala v okviru Projekta Austen, predelavi šestih romanov priljubljene angleške pisateljice.Curtis Sittenfeld je avtorica več knjižnih uspešnic. Piše tudi za časopise in revije, med drugim za New York Times, Time in Vanity Fair. Doma je iz Cincinnatija, kamor je postavila dogajanje pričujočega romana.

Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih. Izvoz v EndNote (RIS format) Avtor(ji) Sittenfeld, Curtis (avtor) Müller, Nataša (prevajalec) Vir.

Njegova žena je drugačnega mnenja in je pripravljena narediti vse, da bi omožila vsaj najstarejši dekleti: nežno Jane, učiteljico joge, ki si močno želi otroka, in nemirno Liz, novinarko in ljubico poročenega moškega. Lokacija oglasa ZA OŽENIT, CURTIS SITTENFELD Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa II Za oženit Cena vkljucuje postnino. Mesto in poštna številka 1000 Ljubljana Regija Osrednjeslovenska Država Slovenija A vse to v ničemer ne spreminja, da je v tretji generaciji enako dostopen, uporabnostno še boljši in oblikovno ter vozniško bolj prijeten kot kadarkoli prej.

POVEZANE KNJIGE