Za oženit

Za oženit - Curtis Sittenfeld | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Curtis Sittenfeld
DIMENZIJA
3,11 MB
IME DATOTEKE
Za oženit.pdf
ISBN
9179482328397

OPIS

Zakon je precenjen, razmišlja gospod Bennet, oče petih neporočenih hčera. Njegova žena je drugačnega mnenja in je pripravljena narediti vse, da bi zamož oddala vsaj najstarejši dekleti: nežno Jane, učiteljico joge, ki si močno želi otroka, in nemirno Liz, novinarko in ljubico poročenega moškega. Priložnost za to se ponudi, ko v mesto pride eden najbolj zaželenih samcev, dr. Bingley, ki prijateljuje z ošabnim nevrokirurgom Fitzwilliamom Darcyjem.Kakšen bi bil roman Prevzetnost in pristranost, če bi ga Jane Austen napisala danes? Curtis Sittenfeld nam ponuja svojo različico. Roman Za oženit je napisala v okviru Projekta Austen, predelavi šestih romanov priljubljene angleške pisateljice.Curtis Sittenfeld je avtorica več knjižnih uspešnic. Piše tudi za časopise in revije, med drugim za New York Times, Time in Vanity Fair. Doma je iz Cincinnatija, kamor je postavila dogajanje pričujočega romana.

... Curtis Sittenfeld: Za oženit. Roman Za oženit, ki spada med »lahkotnejša« literarna dela, je napisala ameriška piska in kolumnistka Curtis Sittenfeld.

Sedaj pa ss še tremi glasbenimi prijateljicami prepeva in zapeljuje v skupini Chicas. Mašo lahko občudujete tudi v novi sezoni na televiziji Veseljak, kjer se je odlično izkazala kot voditeljica. 17-letna Britanka Gemma Pulsford je postala zmagovalka nekega kmečkega tekmovanja, potem ko popolnoma sama brezhibno obnovila 48 let star traktor. Za oženit; Eligible.

POVEZANE KNJIGE