Nosečnost

Nosečnost Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
5,5 MB
IME DATOTEKE
Nosečnost.pdf
ISBN
7369163470335

OPIS

Nosečnost je barvita knjiga, polna praktičnih informacij, koristnih nasvetov in bistvenih podatkov, nujnih za bodoča starša, da se bosta lažje znašla v najlepši življenjski avanturi – pričakovanju in prihodu dojenčka.Knjiga ju bo po korakih vodila od spočetja vse do rojstva in še malo naprej, po prvih dojenčkovih tednih. V njej lahko mamice spremljajo iz meseca v mesec, kako se spreminja njihovo telo in kako napreduje dojenček, pa tudi kako poskrbeti zase in nadobudneža po porodu. Knjiga nagovarja tudi bodoče očke, da se bodo lažje in samozavestneje znašli na poti starševstva.Nepogrešljiv priročnik za oba bodoča starša!

Poslušanje plodovih srčnih utripov in merjenje razdalje simfiza-fundus (od vrha sramne kosti do vrha maternice) - s tem orientacijsko nadziramo rast ploda. Nosečnost je hiperkoagulabilno stanje in po podatkih iz literature je tudi okužba COVID-19 hiperkoagulabilno stanje. Nosečnost je za vsako žensko in njenega partnerja izziv. Še posebej če se ji "zgodi" - načrtno ali ne - v letih, ki (stereotipno) ne veljajo več za tista, primerna materinstvu.

Solgar Prenatal multivitamini in minerali, 120 tablet. Solgar Prenatal je multivitaminsko-multimineralna formula za nosečnice in doječe matere, ki vsebuje kompleks pomembnih mikrohranil.

POVEZANE KNJIGE