Nakup, varstvo in prodaja avtorskih pravic

Nakup, varstvo in prodaja avtorskih pravic - Petra Christine Hardt | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Petra Christine Hardt
DIMENZIJA
4,38 MB
IME DATOTEKE
Nakup, varstvo in prodaja avtorskih pravic.pdf
ISBN
4769803991276

OPIS

Dobrote narave, izdelava in prodaja naravne kozmetike, Antonela Lukić, s.p., lahko naročilo tudi zavrne, če ugotovi, da ga pod danimi pogoji ne more izvesti. Zaznamki avtorskih pravic, ki se nahajajo znotraj programske opreme in navodil, ne smete odstraniti. Vse informacije, logotip podjetja, besedila, programi in slike so avtorsko zaščitene.V kolikor ni drugih lastninskih pridržkov so last podjetja Webmobil24.com.

(2) Določbe tega zakona o sestavinah avtorskega dela, o domnevi avtorstva, soavtorjih, avtorjih združenih del, vsebini materialnih avtorskih pravic in drugih pravic avtorja, razmerju med avtorsko in lastninsko pravico, vsebinskih omejitvah avtorske pravice ... Vaše pravice pri nakupu, prodaji in zakupu vozila v EU oziroma uporabi službenega vozila v drugi državi ter DDV za vozilo, kupljeno v tujini. Prodaja avtorskih diplomskih in preostalih znanstvenih nalog se zdi dobičkonosen posel. Ena od ponudnic, ki se oglašuje na internetnih forumih, pravi, da je cena naloge odvisna od "zahtevnosti, naslova in porabljenega časa", okvirno pa se cene gibljejo od 350 do 750 evrov. Zaščita avtorskih pravic in intelektualne lastnine.

POVEZANE KNJIGE