Naključni trk

Naključni trk - Ivanka Klopčič Casar | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ivanka Klopčič Casar
DIMENZIJA
6,86 MB
IME DATOTEKE
Naključni trk.pdf
ISBN
4123188085703

OPIS

Protagonista, Prekmurca z različnimi zgodbami in usodami, se naključno srečata, ta slučaj pa prerase v poglobljeno prijateljstvo in morda še kaj več. V ljubezensko zgodbo pa je avtorica vpletla tudi čudovite opise prekmurske krajine, aktualne teme, kot so izseljevanje, odnos do domače zemlje, dedovanje, spreminjanje jezika in kaj je tisto, kar človeka v zrelih letih vleče domov. Ali ima zgodba med Jelko in Emilom srečen konec, ni enostavno vprašanje, prav gotovo pa obema odpre nove horizonte.

Osrednja oseba, Jelka, srednjih let, se po naključju sreča z mladim moškim na avtobusni postaji, kjer čaka na avtobus. Mladenič ima v ... Predstavitev knjige NAKLJUČNI TRK - Ivanka Klopčič Casar « nazaj na galerijo : AKTUALNO.

Ne najdete iskanega gesla? Dodajte novo geslo. Dodajanje novega gesla. Tŕk je pojav, pri katerem se dve ali več teles, ki se relativno gibljejo eno proti drugemu, dotakne in pri tem spremeni velikost ali smer hitrosti.S trkom je povezan sunek sile, ki je enak spremembi gibalne količine posameznega telesa..

POVEZANE KNJIGE